Pored 40 maloprodajnih objekata koji čine Gigatron mrežu širom Srbije, svim potencijalnim kupcima na raspolaganju je najveća Gigatron prodavnica, Gigatron web shop na adresi www.gigatron.rs. U svakom trenutku, svakog dana u godini, potenijalne kupce očekuje veliki izbor računara, računarske opreme, televizora, bele tehnike i malih kućnih aparata renomiranih svetskih i domaćih proizvođača na jednom mestu!
Pored toga, svim svojim kupcima Gigatron nudi odlične uslove kupovine i brojne mogućnosti odloženog plaćanja. Jedna od pogodnosti koje Gigatron nudi je odloženo plaćanje čekovima građana, koje podrazumeva kupovinu na 24 jedanke mesečne rate, bez učešća i bez kamate! Tu je takođe i online kupovina na rate, pod nazivom Web kredit, koju Gigatron nudi u saradnji sa domaćim bankama.

Prilikom svake kupovine u Gigatron prodavnicama i na sajtu, stičete bodove koji će vam biti upisani na Baš Tvoju Gigatron Karticu i koje možete iskoristiti prilikom sledeće ili neke druge kupovine. Sve što je potrebno je da budete registrovan korisnik na Gigatron sajtu i bodovi će biti vidljivi na vašem profilu i Baš Tvojoj Gigatron Kartici nakon petnaest dana od dana kupovine.
Maksimalni popust koji možete ostvariti korišćenjem bodova je 50 odsto od ukupne vrednosti kupovine. Bodovi mogu biti iskorišćeni u svakom trenutku.
Za više informacija o ponudama i popustima posetite www.gigatron.rs ili pozovite call centar na 0800 30 40 50 ili ukoliko zovete sa mobilne mreže 066 6 67 67 67.